aloë liefhebbers

Al meer dan 20 jaar staan wij voor u klaar met premium kwaliteit aloe vera dranken en cremes.

gezond met aloë vera en groente & fruit

Ecolife producten worden onder zeer strenge controles geproduceerd. Alle aloë is afkomstig van biologisch gecontroleerde plantages. In ieder Ecolife aloë product zit dus pure biologische aloe vera.

Wij gebruiken alleen de gelei die zich tussen de groene buitenkant bevind. Wat na het fileren van het blad overblijft (het groene buitenblad) wordt grof vermalen en als compost gebruikt op de plantages. Wij gooien dit niet weg!

biologische aloe vera als 100% basis voor Ecolife-shop

Ecolife Aloe Vera Gel is de onbewerkte binnen gelei uit het blad van de Barbadensis Miller plant. Het is familie van de vetachtigen en uiensoorten. Van de aloe vera plant is bekend dat de gelei in staat is om onze darmen te reinigen.  Als je schonere darmen hebt kan het eten beter verteerd worden en voedingsstoffen beter opgenomen.

Aloë vera heeft dus een positieve invloed op het functioneren van je darmen. Aloë vera zorgt ervoor dat belangrijke voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden. Aloe vera zorgt er dus voor dat je lichaam weer in balans kan komen. Het bevat meer dan 200 onderzochte stoffen die van positieve invloed kunnen zijn in ons lichaam. Het bevat o.a. aminozuren, mineralen zoals natrium, calcium, kalium, ijzer, chroom, magnesuim, koper, zink mangaan, vitamine C, diverse vitamine B en ook vitamine A. Poylsaccharides en plantsterolen.

Ecolife Aloe Vera planten groeien in Mexico en de Canarische eilanden op vulkanische grond. Deze zeer vruchtbare grond wordt enkel bewaterd met vers schoon water! Een optimale omgeving voor deze plant om zoveel mogelijk bioactieve stoffen in haar blad op te slaan. Voor de bemesting worden de buitenschillen gebruikt die overblijven na het maken van de aloë dranken en crèmes.

Aloë liefhebbers kiezen voor Ecolife – Top kwaliteit aloevera – Puur Nederlands familiebedrijf

Scroll naar boven