Noni juice biologisch – 100% vers geperste noni vruchten van Tahiti.

Verse directsap van geperste Noni vruchten. Voor een sterk immuunsysteem. Van biologische teelt
Morinda Citrifolia is een boomsoort die vooral in warme streken voorkomt. Voor de inheemse bevolking en medicijnmannen geldt de plant als heilig. Recent hebben ook westerse wetenschappers de plant ontdekt.
Onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat het sap een hoog gehalte aan vitamines, mineralen en sporenelementen bevat, en de tot nu toe bekende planten ver achter zich laat. Het bevat bijvoorbeeld 800 keer meer enzymen als ananas.
– ondersteunt het immuunsysteem op een effectieve manier
– Noni geeft energie
– zorgt dat we ons fitter voelen
– Bevat meer dan 100 stoffen die u kunnen helpen gezond te blijven
Gebruik: neem dagelijks 2x 20 ml in. Liefst op een lege maag. Mag verdund worden met water. Fles even schudden voor gebruik. Na opening in de koelkast bewaren!
Zonder enige toevoeging verkregen
De vruchten worden vers geplukt. Ecolife Noni bevat enkel noni uit verse vruchten.
Omdat het een vrucht is van een plant kan er verschil in smaak voorkomen. Dit hangt af van het jaargetijde en oogst. (net als bij appels).
Er worden geen geur- of kleurstoffen gebruikt!! Er worden geen suikers toegevoegd! Helemaal niets toegevoegd.
In een recycle glazen apothekersfles. THT 04-2025. Koel en donker bewaren. Na opening gekoeld bewaren en beperkt houdbaar. Even schudden voor gebruik.
Inname: liefst een 20 tot 30 minuten voor ontbijt en maaltijden. Noni kan het beste op een lege maag worden ingenomen. Mag verdund worden met water.
Noni juice biologisch – 100% vers geperste noni vruchten van Tahiti.
Gemiddelde voedingswaarden van noni per 100g:
Protein 0.2-0.5 g/100 g
Total fat 0.1-0.2 g/100 g
Total carbohydrate 5.0-6.0 g/100 g
Total dietary fiber 0.5-1.0 g/100 g
Energy 100-125 kJ/100g
Vitamins
Vitamin C 60-90 mg/100 g
Vitamin B1 0.003-0.01 mg/100 g
Vitamin B2 0.003-0.01 mg/100 g
Vitamin B6 0.04-0.13 mg/100 g
Vitamin B12 0.1-0.3 mcg/100 g
Folic acid 7.0-25.0 mcg/100 g
Biotin 1.5-5.0 mcg/100 g
Niacin 0.1-0.5 mg/100 g
Pantothenic acid 0.15-0.5 mg/100 g
Vitamin E 0.25-1.0 IU/100 g
Carotene (as vitamin A activity)
Total beta carotene 18-22 IU/100 g
Total carotene 18-22 IU/100 g
Alpha carotene 6.0-7.0 IU/100 g
All-trans beta carotene 6.0-7.0 IU/100 g
Cis-beta carotene 6.0-7.0 IU/100 g
Minerals
Calcium 20-25 mg/100 g
Iron 0.1-0.3 mg/100 g
Phosphorus 2.0-7.0 mg/100 g
Magnesium 3.0-12 mg/100 g
Molybdenum 0.3-1.0 mg/100 g
Sodium 15.0-40.0 mg/100 g
Potassium 30.0-150 mg/100 g
Salt (as sodium chloride) 0.09-0.12 %
Amino acids
Aspartic acid 30-77 mg/100 g
Threonine 8-11 mg/100 g
Serine 9-12 mg/100 g
Glutamic acid 25-44 mg/100 g
Proline 24-33 mg/100 g
Glycine 10-22 mg/100 g
Alanine 17-33 mg/100 g
Cystine 7-11 mg/100 g
Valine 10-22 mg/100 g
Methionine 1-4 mg/100 g
Isoleucine 7-11 mg/100 g
Leucine 10-22 mg/100 g
Tyrosine 6-11 mg/100 g
Phenylalanine 5-8 mg/100 g
Histidine 4-6 mg/100 g
Lysine 7-11 mg/100 g
Arginine 30-44 mg/100 g
Tryptophan 1-3 mg/100 g
