Huidverzorging met aloevera

Huidverzorging met aloevera wordt steeds bekender. Vele cosmetische merken hebben intussen aloe vera toegevoegd aan hun ingrediëntenlijst. Ecolife aloë is één van de weinige merken die met verse Food Grade aloevera als hoofdingrediënt werkt.

Ecolife aloe vera bladeren worden met de hand afgesneden en met de hand gewassen en gefileerd

aloe vera wordt met de hand gewassen

Het grote verschil is dat Ecolife altijd begint met pure aloë vera gel en daarna effectieve kruiden, vitamines enz. toevoegt. Wij voegen GEEN extra water aan onze producten toe.

Een Ecolife huidverzorgingsproduct bevat altijd Food Grade Aloe Vera als 1e en hoofdingrediënt.

Dit is van groot belang voor de werking op uw huid. Echte vers geperste aloë gel van een hoge voedingskwaliteit geeft u een 100% zekerheid dat de aloe vera vrij is van verontreiniging en effectieve stoffen bezit.

aloe vera voor de huid en gezicht ( body face) huidverzorging

Producten als de Aloe Vera Huidgel en de Aloë Propolis creme bevatten respectievelijk 95% en 80% pure vers geperste ongebleekte Food Grade aloegel. Dus echt pure aloë en geen aloevera opgeloste poeders! Aloë poeder oplossen in water en dit dan gebruiken in een cosmetisch of verzorgingsproduct is wat vrijwel alle merken doen.

Noot: Volgens het IASC moet een aloe product minimaal 15% Aloë bevatten om de naam pure Aloe Vera te mogen dragen. Als bijv. op het etiket staat: bevat 100% gestabiliseerde aloe vera betekent dit dat er aloë inzit dat voor 100% gestabiliseerd is. Niet dat er 100% (oftewel dat het product enkel uit aloë bestaat) en er niets anders in zit!
Op het etiket mag dan staan 100% aloevera! Dit is erg verwarrend en wij hebben dan ook gevraagd om deze benamingen te verbieden daar het alleen onduidelijkheid biedt voor potentiële kopers.

IASC-kwaliteitszegel: u kunt een aloë vera crème kopen waar het waarborgzegel van de IASC opstaat, terwijl er een aloe vera aandeel van vanaf 15 tot 100 % inzit.
Die 15 % kan ook een poeder (poederconcentraat) zijn!
Dit betekent dat er in werkelijkheid dan maar 0.1% – 0.2 % aloe vera inzit.
Volgens IASC mag dit en op het etiket staat dan “ALOEVERA” in grote letters…volgens ons is dit absurd.

Lees dus altijd de ingrediënten lijst. Aqua (water) als 1e of 2e op de lijst? Staan laten en verder kijken…

Ecolife is niet over koolfilters gezuiverd. Niet gekookt!

Ecolife huidverzorging bevat geen parabenen en geen kleurstoffen.
Onderzoekers kiezen voor Aloë vera gebruikt door Ecolife.
Product laboratorium analyse altijd ter inzage voor u op ons kantoor!
Winnaar Scientific Merit Award 2001.
Schone plantages, Nieuw patent, betere natuurlijke conservering 0.07 tot 0.1%.
Koude verwerking in all dranken – ongebleekte aloë.
Ecolife bevat enkel organisch geteelde Aloë vera ( conform NOP / EEC 2092/91).
Ecolife is volgens de nieuwste technieken verwerkt met als groot voordeel dat er meer werkzame stoffen inzitten dan in de meeste Aloë vera producten van andere merken.
Gegarandeerd het hoogste natuurlijk voorkomend aandeel Aloë vera polysaccharides.

gel van aloe vera voor ecolife creme en dranken en huidverzorging

Voor een goede huidverzorging met aloevera is het van groot belang dat het 1e ingrediënt aloë vera is. Dus geen aqua of andere stoffen voor de aloe vera (aloe vera leaf juice).

aloë vera dranken van Ecolife - natuurproduct.

Huidverzorging met aloevera – al duizenden jaren is de aloë vera plant bekend. Met name de gelei uit het blad wordt geroemd om de vele mogelijkheden. Er worden dranken van gemaakt, crèmes, lotions en shampoo’s.

goed creme op basis van pure aloe vera
aloe vera ingrediënten
Aloe Vera Gel inwendig

Wat vinden onze consumenten van Ecolife producten? Bekijk de reviews! https://www.kiyoh.com/reviews/1044077/sts_aloe_vera_products_en_health_supplies_bv

reviews ecolife
Scroll naar boven