HGH Prima Vita

HGH Prima Vita capsules – het supplement voor iedereen van 40 jaar die gezond en fit wil leven.

Prima Vita fit energie HGH antiaging

Wereldwijd wordt door vele onderzoekers gezocht naar ingrediënten die ons leven vitaler kunnen maken. HGH is de afkorting van Human Growth Hormone en vrij vertaald is dat Menselijk groei hormoon.

Dit is een hormoon dat we veel aanmaken als je jong en dit verminderd als we ouder worden. Door ons lichaam te stimuleren om onze lichaamseigen hormonen weer meer aan te maken heeft dit effect op vrijwel alle lichaamscellen.

Het grote voordeel is dat we geen hormonen hoeven in te nemen zoals (top) sporters vaak doen, ook wel anabole steroïden genoemd. Sporters nemen deze hormonen in om spiermassa te kweken.

Maar onze eigen lichaamshormonen doen dit ook op een 100% natuurlijke manier. Prima Vita capsules geven een signaal af aan de hypofyse. De hypofyse die zich in onze hersenen bevindt, geeft ons lichaam opdracht om groeihormoon aan te gaan maken.

Prima vita HGH bestaat uit een speciaal selecteerde samenstelling van aminozuren. In deze afgewogen dagelijkse hoeveelheid wordt een signaal naar onze hersenen gestuurd die ervoor zorgen dat deze aminozuren goed worden opgenomen door ons lichaam. Het gevolg is, op langere termijn, dat we ons lichaam verjongen.

We worden vitaler, de huid kan dikker worden, vetverbranding kan verbeteren en zo krijgen we betere lichaamscontouren. Het helpt bij het verbranden van vet en met voldoende lichaamsbeweging zorgt het ervoor dat we ook wat spiermassa erbij krijgen.

Andere voordelen zijn dat we vaak beter en dieper slapen. En een gezonde nachtrust is erg belangrijk om goed te kunnen functioneren.

Prima Vita helpt dat u zich fitter en vitaler gaat voelen.

Vetverlies zonder sporten
Geeft meer energie
Bevordert het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen
Heeft een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen
Stimuleert lichaamseigen stoffen.
Werkt positief voor lichaam en geest
Helpt tegen verlies aan vitaliteit
Verhoogt de weerstand van het organisme
Helpt u jong te blijven

Scroll naar boven