Aloe Vera Gel inwendig

Aloe vera Gel inwendig. Aloe vera om te drinken. Neem elke dag een beetje aloë in.

aloë vera gel = pure gelei

Aloe vera gel inwendig gebruik. De gelei uit het binnenblad van de aloë plant. Afgevuld in een literfles om zo te drinken.
Ecolife heeft verschillende aloë dranken. Aloë vera is inwendig te gebruiken. Bijvoorbeeld de Gel en de Juice.
Let wel deze aloë is met pulp en vezels en bestaat enkel uit de geperste gelei.

1. Verbeter je immuunsysteem met Aloe vera Gel

Door de polysacharides, Acemannan, vitamines en mineralen in de aloë vera gel wordt het immuunsysteem ondersteunt. Met een beter immuunsysteem ben je minder vatbaar voor bijvoorbeeld griep of een verkoudheid.

2. Aloe vera gel inwendig gebruik bevordert je energiestofwisseling

Het drinken van aloë vera Gel zorgt voor meer energie. Dit komt doordat het de stofwisseling stimuleert waardoor de energiehuishouding beter in balans komt. Een goede stofwisseling zorgt er o.a. voor dat calorieën sneller worden verbrand. Dit heeft weer een positief effect op het gewicht.

3. Gewicht

Door het drinken van aloë vera Gel of Juice helpt je met de vetverbranding/ stofwisseling.

4. Ondersteunt de inwendige reiniging bij inwendig gebruik

Aloe vera gel voor inwendig gebruik is goed voor de darmwerking. Dit heeft een gunstig effect op de gezondheid. Het gaat onder andere verzuring in het lichaam tegen. Verzuring kan zorgen voor klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, een doffe huid en een futloos gevoel. Aloë vera drank ( juice of gel) ondersteunt het reinigingssysteem van het lichaam waardoor slechte stoffen, die veroorzaakt worden door vrije radicalen, beter kunnen worden afgevoerd.

5. Voor een goede bloedsuikerspiegel

Er zijn aanwijzingen dat aloë vera eigenschappen heeft om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. Daarnaast zorgt het voor een gezonde werking van de nieren en de dikke darm.

6. Goed voor de darmperistaltiek

Aloë vera gel voor inwendig gebruik kan helpen om de werking van de darmen te verbeteren. De gel wordt goed opgenomen via de slijmvliezen waardoor het vaak al snel resultaat biedt.

7. Bevordert normale stoelgang

Aloe Vera Gel om te drinken kan helpen tegen verstopping. Drink op een lege maag wat aloe vera gel eventueel verdund met water. Kunt u er niet tegen om het op een lege maag in te nemen drink dan wat tijdens of direct na het ontbijt.

8. Helpt bij een slechte adem

Een slechte adem kan erg vervelend zijn, maar gelukkig kan ook hier aloë vera bij helpen. Het advies is om 30 ml aloë vera gel te mengen met 50 ml water. Drink ( en gorgel 2 x daags)

9. Ondersteunt een normale menstruatie.

Voor vrouwen kan aloë vera verlichting bieden bij menstruatie.

10. Makkelijker bewegen

Gewrichten slijten vaak naarmate we ouder worden. Dit kan mogelijkheid tot bewegen beperken. Aloë vera gel voor inwendig gebruik kan ondersteuning bieden.

11. Een mooiere huid

Aloë gel op basis van pure aloë vera gel kan zorgen voor een mooiere huid. De huid wordt elastischer waardoor je er weer jonger uit ziet. De gel stimuleert de doorbloeding en werkt verzachtend en hydraterend.

12. Vermindert huidproblemen

De gel is niet alleen goed voor een mooie huid, het zorgt ook voor een gezonde huid. Wel zo belangrijk! omdat het kalmeert en koelt waardoor het een perfecte gel is om te gebruiken bij verbranding door de zon of brandwonden. Het biedt direct verlichting. Aloë vera gel kan ook gebruikt worden tegen huidproblemen als eczeem, wondjes, acne of een zwelling. Door de gel in de huid te masseren zullen de huidproblemen verminderen. Het beste gebruikt u hiervoor de AloeVera Huidgelei

Aloe vera voor uw haar en huid? Kies dan Huidgel (ook wel Gelly crème genoemd).

Ecolife aloe vera velden

Ecolife Aloe Vera Gel inwendig extra krachtige aloë

Waarom Aloe vera Gel van Ecolife?

Ecolife aloë is gemiddeld 2 x zo krachtig als de norm voor 100% aloevera. Zoals alle plant/ vruchtensappen bevatten deze plantsterolen, mineralen, vitamines etc. Voor 100% aloe is de norm dat het vocht (de gelei) uit het blad minimaal 5.000mg Aloesolids bevat.
Ecolife bevat gemiddeld 10.000 tot 20.000 mg aan Aloesolids.

Aroverose? Aloeverose is een specifieke “long chain” molecuul dat een positieve invloed heeft op ons lichaam. Met gemiddeld een Aloverose waarde van rond de 1500-1600mg per liter is deze aloë Gel één van de beste in zijn soort.

Kijk eens in de webshop voor de overige Ecolife Aloë producten

Drink dagelijks 2 x 15 ml aloe vera gel.

Omdat kwaliteit onze drijfveer is.
Al meer dan 25 jaar in Nederland
Want ook u wilt het beste!

Scroll naar boven