Ecolife gegevens

Ecolife gegevens: Aloe Vera Producten is de bedrijfsnaam die we gebruiken voor publieke bekendheid.

Ecolife is in de kamer van koophandel te Middelburg ingeschreven en valt onder: STS Health Supplies

Onze huisbankier is de ING bank te Goes

Ons correspondentieadres is:
STS
KLAVERPAD 13
4461MD
GOES
NEDERLAND

Ecolife is een Nederlandse firma die al sinds 1995 bestaat. Ooit begonnen in de bloemisterij wereld. Daar in aanraking gekomen met de wonderbaarlijke aloë vera Barbadensis Miller plant.
Wat biedt die plant voordelen aan ons (en aan onze dieren/huisvrienden).

Na een reis naar Amerika en diverse bezoeken aan aloë plantages en bedrijven hebben wij besloten om ook in Nederland deze producten te gaan promoten en verkopen. Vaak tegengewerkt door “onafhankelijke” verdelers van bepaalde aloe vera merken. Deze tegenwerking heeft ons enkel gesterkt in ons streven om aloë producten een brede bekendheid te geven.

Ecolife aloë vera gel - voor sap en cremes - 100% zuiver.

Ecolife aloë vera staat voor de beste kwaliteit aloëvera. Alle aloë die wij gebruiken in onze producten is verse aloë. Dus geen poeders of diepvries sap. Vers geoogst en met de hand verwerkt.

Natuurlijk is de plantage biologisch goedgekeurd en worden de overgebleven en niet verwerkte schillen gebruikt als bemesting op de plantages.

Door een uniek precedé bevat Ecolife het hoogste aandeel aan aloesolids, acemannan en aloverose. Dit zijn de markers waar u aan kunt zien of het een goede kwaliteit is.

Met gemiddeld een 1500-1600mg aan aloeverose behoort Ecolife Aloe Vera tot de top. Een minimaal aloesolid content van 10.000mg maken deze producten zo krachtig dat we mogen stellen dat het minstens 2x zo sterk is als de officiële norm voor 100% aloë vera.

aloe vera gel uit het binnenblad - Ecolife staat voor de beste kwaliteit.

Probeer het eens. Neem een kijkje in de webwinkel

Ecolife gegevens – KvK te Middelburg 77074084 – Tel: 0113-214120 sales@ecolife.nl

Scroll naar boven