Voordelen van aloë vera

ecolife aloë vera voor uw lichaam

Voordelen van aloë vera voor uw lichaam en uw gezondheid

1. Verbeter je immuunsysteem

Door de polysaccharides, Acemannan, vitamines en mineralen in de aloë vera gel wordt het immuunsysteem ondersteunt. Met een beter immuunsysteem ben je minder vatbaar voor bijvoorbeeld griep of een verkoudheid.

2. Aloe vera gel inwendig gebruik bevordert je energiestofwisseling

Het drinken van aloë vera juice ( sap) of Gel zorgt voor meer energie. Dit komt doordat het de stofwisseling stimuleert waardoor de energiehuishouding beter in balans komt. Een goede stofwisseling zorgt er o.a. voor dat calorieën sneller worden verbrand. Dit heeft weer een positief effect op het gewicht.

3. Gewicht

Door het drinken van aloë vera Gel of Juice helpt je met de vetverbranding/ stofwisseling.

4. Ondersteunt de inwendige reiniging bij inwendig gebruik

Aloe vera gel voor inwendig gebruik is goed voor de darmwerking. Dit heeft een gunstig effect op de gezondheid. Het gaat onder andere verzuring in het lichaam tegen. Verzuring kan zorgen voor klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, een doffe huid en een futloos gevoel. Aloë vera drank ( juice of gel) ondersteunt het reinigingssysteem van het lichaam waardoor slechte stoffen, die veroorzaakt worden door vrije radicalen, beter kunnen worden afgevoerd. .

5. Voor een goede bloedsuikerspiegel

Er zijn aanwijzingen dat aloë vera eigenschappen heeft om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. Daarnaast zorgt het voor een gezonde werking van de nieren en de dikke darm.

6. Goed voor de darmperistaltiek

Aloë vera gel voor inwendig gebruik kan helpen om de werking van de darmen te verbeteren. De gel wordt goed opgenomen via de slijmvliezen waardoor het vaak al snel resultaat biedt.

7. Bevordert normale stoelgang

Aloe Vera Gel om te drinken kan helpen tegen verstopping. Drink op een lege maag wat aloe vera gel eventueel verdund met water. Kunt u er niet tegen om het op een lege maag in te nemen drink dan wat tijdens of direct na het ontbijt.

8. Helpt bij een slechte adem

Een slechte adem kan erg vervelend zijn, maar gelukkig kan ook hier aloë vera bij helpen. Het advies is om 30 ml aloë vera gel te mengen met 50 ml water. Drink ( en gorgel 2 x daags)

9. Ondersteunt een normale menstruatie.

Voor vrouwen kan aloë vera verlichting bieden bij menstruatie.

10. Makkelijker bewegen

Gewrichten slijten vaak naarmate we ouder worden. Dit kan mogelijkheid tot bewegen beperken. Aloë vera inwendig gebruiken kan ondersteuning bieden.

11. Een mooiere huid

Aloë gel op basis van pure aloë vera gel kan zorgen voor een mooiere huid. De huid wordt elastischer waardoor je er weer jonger uit ziet. De gel stimuleert de doorbloeding en werkt verzachtend en hydraterend.

12. Vermindert huidproblemen

De gel is niet alleen goed voor een mooie huid, het zorgt ook voor een gezonde huid. Wel zo belangrijk! Het kalmeert en koelt de huid waardoor het een perfecte gel is om te gebruiken bij verbranding door de zon of brandwonden. Het biedt direct verlichting. Aloë vera gel kan ook gebruikt worden tegen huidproblemen als eczeem, wondjes, acne of een zwelling. Door de gel in de huid te masseren zullen de huidproblemen verminderen.

Aloe vera inwendig gebruik ook voor uw haar en huid? Kies dan de aloe vera zonder stukjes!

Ecolife Aloë Vera Gel inwendig. Topkwaliteit met meer dan 1700mg Aloeverose per fles!

Ecolife Aloe Vera Gel is zo krachtig dat volgens de norm van het International Aloe Science Councel we mogen stellen dat 1 fles Ecolife van 1 liter net zo sterk is als 2,4 liter puur aloevera sap.
U kunt ieder glas aloë met nog een glas sap of water verdunnen en dan heeft u volgens de IASC norm nog steeds 100% aloe vera.

Aloë vera Gel inwendig – om in te nemen hebben wij al meer dan 20 jaar in ons pakket. Bewezen kwaliteit.

Ecolife produceert in samenwerking met biologische boeren vele producten. In Nederland en België verkopen wij het zelf onder onze eigen merknaam. Daarnaast zijn er vele bedrijven waar wij private label producten voor maken.

Ontdek de voordelen van aloë vera voor uw lichaam

aloe vere gel juice gelly creme

100% koude verwerking – zonder verhitting – een uniek proces

Daarom al meer dan 20 jaar Ecolife natuurlijke producten

Omdat Ecolife Gel en Juice niet gepasteuriseerde aloë bevatten zijn de enzymen nog intact

Zeker zijn van een goed product, in uw en ons belang

Omdat wij u enkel het beste willen leveren

Daarom ook geschikt voor uw (huis) dier

Scroll naar boven