Prima Vita – fit & gezond

Prima Vita – fit & gezond. In onze webshop vindt u de Prima Vita capsules. Speciaal ontworpen voor een fitter en vitaler leven. Prima Vita is bedoeld voor personen vanaf 35 jaar. Het is een speciale formule die inwerkt op alle cellen van ons lichaam.

Longevity – Life extension

Prima Vita fit en gezond helpt dat u zich weer fitter en vitaler gaat voelen.

Vetverlies zonder extra sporten.
Geeft meer energie.
Bevordert het (natuurlijk) afweersysteem.
Heeft een gunstige invloed op ouderdomsverschijnselen.
Werkt positief voor lichaam en geest.
Bij verlies aan vitaliteit, verhoogt de vitaliteit.
Verhoogt de weerstand van het organisme.
Stimuleert het immuunsysteem, bevordert de stofwisseling.

Afvallen en meer energie/levenslust hebben en daar kan Prima Vita u bij helpen. Wilt u een optimaal effect dan is het belangrijk om gezond te eten en ook voldoende te bewegen. Prima Vita zorgt voor u.
Hierdoor krijgt u een beter lichaamsfiguur, meer uithoudingsvermogen en doordat u ook een goede nachtrust geniet bent u automatisch fitter.
Prima Vita capsules, effectief!

Ook voor u een tweede start ?
Het gebruik van Prima Vita wordt wel de ultieme anti-verouderingskuur genoemd. Het wordt ook wel cosmetische chirurgie in een potje genoemd.

Vanaf het 35ste jaar wordt langzaam duidelijk dat u niet meer zo jong bent als een aantal jaren geleden. Uw lichaam produceert steeds minder belangrijke bouwstoffen waardoor uw spierweefsel kan afnemen en vetweefsel kan toenemen. De regeneratie van onze lichaamscellen wordt langzamer. We krijgen meer rimpels, minder energie. Afvallen wordt moeilijker en het kan zijn dat het immuunsysteem minder gaan functioneren.

Prima Vita – fit & gezond

Daar kan Prima Vita u bij helpen. Wilt u een optimaal effect dan is het belangrijk om gezond en gevarieerd te eten en voldoende te bewegen.

Ecolife Prima Vita helpt u bij het omzetten van vetweefsel naar spiermassa en verbetert uw huid. Hierdoor krijgt u een beter lichaamsfiguur, meer uithoudingsvermogen en doordat u ook een goede nachtrust geniet bent u automatisch fitter.

Omdat een echte verbetering niet in een paar dagen kan, adviseren wij om Prima Vita capsules minimaal 3 tot 6 maanden in te nemen. Vele klanten nemen dit supplement al jaren in.

Zomaar een reactie van een gebruiker: Twaalf jaar geleden gaf een medewerker mij het goede advies om Prima Vita capsules te gaan proberen voor mijn klacht, migraine, waar ik al 35 jaar lang last van had. Sindsdien is mijn gezondheid zo verbeterd! Ik ben hem eeuwig dankbaar voor zijn advies. Ik slik dagelijks 3 tabletten al 13 jaar, en er zijn geen nadelige bijwerkingen, alleen maar positieve! Ook drink ik de Aloë Vera sap daar voelt mijn maag zich veel beter bij. Dank jullie wel voor de altijd vlotte service en de goede producten. Ria, Obdam.

Onderzoek van Dr. C. Terry ( Ph.D) en Dr. E. Chein (M.D)

verlies van lichaamsvet
meer elastische huid
Sterkere botten
vermindering rimpels
betere rug flexibiliteit
verbeterde huidcel structuur
meer zin in te leven
afname menstruatieklachten
minder overgangsklachten
toename spiersterkte
verhoogde weerstand
hoger energie level
emotioneel sterker
beter geheugen
dikkere huid
elastischer huid
vernieuwde haargroei
verhoging libido

Deze speciale samenstelling van Prima Vita is erop gericht u meer te laten genieten van uw leven. Hoe ouder u bent, hoe meer effect Prima Vita u geeft.

Reviews

4.5/5
560 customers rate us with a 9.2/10
Aloe vera drank

Wilt u contact met ons?

Wij zijn bereikbaar op:

STS bestaat sinds 1995 en wij zijn een Nederlandse firma. Ingeschreven bij de KvK van Middelburg en onze huisbank is ING bank (en de ABNAMRO bank) te Goes.