Ecolife Aloe Vera en Natuurlijke producten

Welkom bij Ecolife.

Ecolife is opgericht in 1995 en in 1998 startte wij  met het leveren van Ecolife Aloe Vera producten. Geregistreerd door Skal voor onze bio aloë  (Skalnummer reg 110839)

Ecolife is het eerste Nederlandse bedrijf wat puur en verse aloevera sap aanbiedt.

Het streven was om net zoals in de oude culturen waar de werking van Aloe vera al sinds jaar en dag grote bekendheid geniet. In Amerika waar al jaren vele onderzoeken naar aloevera wordt gedaan ook Nederland kennis te laten maken met de voordelen van echte Aloe Vera.

Vandaag de dag bieden wij u diverse (biologische) 1e klas aloe vera producten en supplementen aan. Allen van zeer hoge kwaliteit en een must voor uw lichaam.

Vele redakties en persuitingen zijn  inmiddels gedaan in samenwerking met onze informatie afdeling.( Libelle, D.A. magazine, Limburgs Dagblad, Brabants Dagblad, Pro-vita magazine, Nieuwsbrief, GGD krant, enz). Door de toenemende vraag uit de markt naar hoge kwaliteit en door de aanwezige kennis kunt u hier terecht voor eerste klas producten.

Consumenten kunnen direct bestellen en kiezen uit verschillende producten. Ook voor de groothandel, productontwikkeling en export kunt u gebruik maken van onze expertise. Eerste kwaliteit verse aloe vera producten. Ecolife onderscheidt zich door hoger gekwalificeerde producten en overtreft de standaard altijd.

Jarenlange ervaring in het maken van aloë vera producten. Pure en zuivere aloë, gekweekt op vulkanische gronden en hoog in minerale waarden.

U kunt kiezen uit aloe vera dranken als de Gel en Juice. Natuurlijk gemaakt van biologisch / organic gecontroleerde aloe plantages.

Ook zijn de gel en juice Halal Kosher en Vegan.

Wij zijn ook gespecialiseerd in private labeling.

Ook kleine series voor uw eigen merk.

Wij hebben zeer veel ervaring in het maken van vele aloë vera producten. Lotions, Gel’s, cremes, maskers en dranken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

STS heeft een speciale afdeling die vele natuurlijke oliën olien in bulk levert. Van 3 tot 1000kg.

info: STS Aloe Vera Products & Health Supplies BV

Klaverpad 13, 4461MD, Goes, Zeeland, NL

Ecolife Aloe Vera en Natuurlijke producten – al meer dan 23 jaar een Nederlands familiebedrijf

1 gedachte over “Ecolife Aloe Vera en Natuurlijke producten”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven