De vele toepassingen van aloë vera gel

De aloë vera gel die u in onze webshop kunt kopen heeft veel verschillende toepassingen. Het is een hele pure gel waaraan geen water is toegevoegd, wat wil zeggen dat hij niet verdund is. Dit maakt het tot een hele pure en zuivere huidverzorging, vol vitaminen en mineralen. Deze zijn zowel gezond om in te nemen als om uitwendig te gebruiken. Aloë vera gel brengt de huid tot rust, en kan ingezet worden bij diverse huidklachten, zoals acne, psoriasis, een verbrande huid en zelfs een koortslip. Het is een volledig natuurlijk middel waaraan geen kleurstoffen, parabenen en parfum zijn toegevoegd. Ideaal dus voor mensen die een gevoelige huid hebben of een allergische reactie krijgen van bovenstaande (veelal chemische) toevoegingen.

Aloë vera gel voor de verbrande huid

Doordat de gel heel erg verkoelend werkt is het heel prettig om te gebruiken op een verbrande huid, zowel in het gezicht als op de rest van uw lichaam. Het verkoelt, kalmeert en zet de huid bovendien aan tot herstel doordat het zo rijk is aan vitaminen en mineralen. Het is dus zeker niet enkel aan te raden bij verbranding of brandwonden, maar ook wanneer u kleine wondjes heeft of simpelweg een hele droge huid. De gel werkt namelijk ook sterk vochtinbrengend, waardoor de huid soepeler en gladder wordt. Daarmee voorkomt u bovendien dat de huid vroegtijdig veroudert. Een droge huid veroudert immers vele malen sneller dan een huid die rijk aan vocht is. Als u regelmatig aloë vera crème aanbrengt dan zult u zien dat de huid veel gladder, egaler en kalmer oogt.

Aloe vera gel

Aloë vera gel om in te nemen

Los van dat de gel verwerkt in crèmes heilzaam is bij diverse huidklachten is het ook erg gezond om in te nemen. We doelen daarmee niet op de kant en klare aloë vera drankjes die u in vele winkels kunt kopen. Daar zijn doorgaans veel suikers en smaakstoffen aan toegevoegd, die de gezonde effecten van het sap van deze plant tenietdoen. Met onze aloë vera drank echter, kunt u zelf sapjes en smoothies bereiden. Voeg simpelweg enkele keren per dag 15-20 ml van deze aloë vera gel toe aan een drankje naar keuze, en drink het bij voorkeur vlak voor of tijdens de maaltijd op. Op die manier worden de voedingsstoffen optimaal door uw lichaam opgenomen en profiteert u dus maximaal van de gezondheidseffecten van deze bijzondere gel.

Wilt u contact met ons?

Wij zijn bereikbaar op:

STS bestaat sinds 1995 en wij zijn een Nederlandse firma. Ingeschreven bij de KvK van Middelburg en onze huisbank is ING bank (en de ABNAMRO bank) te Goes.