Aloe vera cremes

Aloe vera cremes vindt u in onze webshop. Aloë vera crèmes van absolute topkwaliteit. Gemaakt met 80% tot 95% pure ongebleekte food grade aloë vera gelei.

De crème kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. De Propolis crème heeft namelijk verzachtende en helende eigenschappen. Het kalmeert de huid en zet hem aan tot herstel. Het is ook een heel fijn alternatief voor een nachtcrème. Als u het op uw gezicht of lichaam aanbrengt kan het op die manier de hele nacht lang zijn werk doen. Niet voor niets wordt aloë vera veel gebruikt in cosmetica en andere verzorgingsproducten. Kies wel een product met met een hoog aandeel echte aloë vera. Dus geen creme met aqua (water) bovenaan op de ingrediëntenlijst!

Ecolife Propolis creme bevat 80% ongebleekte Food Grade aloë vera.

bijen propolis 100% natuur
Bijen propolis voor Ecolife creme – 100% natuur

Propolis creme is zeer geschikt als algehele diepe verzorging van uw huid.

aloë vera cremes Ecolfe propolis creme met 80% pure food grade aloe vera
Aloe vera propolis creme 80% zuivere Food Grade aloë

Heeft u huid problemen?

Ecolife Aloe propolis creme is zeer geschikt bij o.a. droge tot extreem droge huid.
normale tot droge huid, zeer droge huid, beschadigde huid. Eczeem, acne, uitslag, open wondjes, kloven, afwashanden, huidinfecties. Als voedende creme, anti-rimpel creme, bij wondjes, winterhanden, luieruitslag, als balsem na het scheren, bij brandwondjes, zweetplekken, tegen zweetvoetengeur, zeer geschikt product voor pedicures en manicures.

Wat doet aloë vera crème voor uw huid?

Aloë vera crème bevat ontzettend veel gezonde stoffen die heilzaam zijn voor zowel uw huid als uw algemene gezondheid, zoals een breed scala aan vitamines, calcium zink, ijzer en magnesium. U kunt zich voorstellen wat deze aloë vera gel voor uw huid kan doen, en waarom het zo’n geliefd beauty-ingrediënt is.

Natuurlijke en pure crème gemaakt op basis van zuivere aloë vera bladgelei, waaraan geen water is toegevoegd. Deze aloë heet ook wel ‘food grade aloë vera’, wat betekent dat het ook geschikt is voor consumptie ( om in te nemen). Food Grade aloe vera bevat geen schadelijke stoffen. Daarom is het geschikt om in te nemen en zo dus automatisch ook goed voor uw huid. Een goede creme heeft niet alleen mooie effecten op de huid, maar een rijke samenstelling is.

Aloe vera huid gel – Gelly creme

95% Food Grade en ongebleekte Aloë Gelei

aloe vera gelly creme huidgel
gelly creme – Food grade aloë vera puur

Een top product dat wij al vanaf het begin in ons gamma hebben. Echt pure biologisch geteeld aloë gelei, ongebleekt, van koude 1e persing. Bovendien voegen we er geen parfum, geen kleurstoffen en geen parabenen aan toe . Bent u op zoek naar een zeer goede kwaliteit aloë vera crème ? Dan kunt u deze in onze webshop bestellen.

Veel merken gebruiken een slechtere of verdunde aloe vera omdat dit goedkoper is en de productie vergemakkelijkt. Dr. jetske Ultee vraagt zich zelfs af of aloë crèmes hun werk nog wel doen…ze schrijft letterlijk: Als er al goede verse Aloë-veragel gebruikt is, is het maar de vraag of het nog werkt op het moment dat je het in je winkelmandje legt. De actieve stoffen in de gel zijn zeer kwetsbaar en verliezen snel hun activiteit. Wil je toch de gok nemen kies dan voor een pure gel en laat de extracten liever staan. In wetenschappelijke onderzoeken wordt er eigenlijk altijd gebruikt gemaakt van de verse aloë-veragel.

Juist daarom kiezen velen voor de Ecolife Aloe Vera Gelly creme ( huidgel). Gemaakt van pure vers geperst Food Grade aloe vera.

Dus in Ecolife geen geconcentreerde ( en in water opgeloste) poeders. Geen vries-extracten. Nee, echt verse gelei!

De actieve stoffen in de gel zijn zeer kwetsbaar en een delicaat productieproces is dan ook noodzakelijk. Ecolfie huidgel bevat geen water ( aqua). Wel 95% echte biologisch geteelde aloe vera gelei. Natuurlijk zonder parabenen, zonder kleurstoffen en zonder parfum. Wel met kruiden en planten extracten en vitamines.

aloe vera cremes van Ecolife. Gel handmatig verwerkt
Ecolife aloë verwerking van de gel.

Aloe vera Cremes

Scroll naar boven