Over onze 100% natuurlijke aloë vera crème

In onze webshop verkopen ze een aloë vera crème van absolute topkwaliteit. Dit heeft te maken met het volledig natuurlijke en uiterst streng gecontroleerde productieproces. De crème kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals bij een verbrande huid, acne, eczeem en kleine wondjes. De crème heeft namelijk verzachtende en helende eigenschappen. Het kalmeert de huid en zet hem aan tot herstel. Het is een heel fijn alternatief voor een nachtcrème, want als u het op uw gezicht aanbrengt kan het op die manier de hele nacht lang zijn werk doen. Niet voor niets wordt aloë vera heel veel gebruikt in cosmetica en andere verzorgingsproducten, maar het beste is natuurlijk om het in zijn puurste vorm te gebruiken.

Wat doet aloë vera crème voor uw huid?

Aloë vera crème bevat ontzettend veel gezonde stoffen die heilzaam zijn voor zowel uw huid als uw algemene gezondheid, zoals een breed scala aan vitamines, calcium zink, ijzer en magnesium. U kunt zich voorstellen wat deze aloë vera gel voor uw huid kan doen, en waarom het zo’n geliefd beauty-ingrediënt is. Onze crème is de natuurlijkste en puurste crème die u maar kunt vinden, want hij is gemaakt op basis van zuivere aloë vera bladgelei, waaraan geen water is toegevoegd. Dit heet ook wel ‘food grade aloë vera’, wat niets meer betekent dan dat het ook geschikt is voor consumptie. Het heeft namelijk niet alleen mooie effecten op de huid, maar de rijke samenstelling is ook heel erg gezond om in te nemen. Daarom hebben we er ook aloë vera drank van gemaakt, welke u tevens in onze webshop kunt bestellen.
Aloe vera creme

Aloë vera drank in zijn puurste vorm

Veel producten van aloë vera drankjes maken deze net als hun aloë vera crème van poeders of concentraten van de aloë vera plant. Al onze producten echter, zijn gemaakt van de pure en onbewerkte bladgelei die we direct uit de planten halen. Dit maakt onze producten onverdund, en dus heel zuiver en krachtig. Bovendien voegen we er tevens geen parfum, kleurstoffen en parabenen aan toe zoals vele andere producten van aloë vera producten. Dit is namelijk helemaal niet nodig, aangezien deze gel van zichzelf al lekker ruikt. Bent u dus op zoek naar de beste kwaliteit aloë vera crème of drankjes? Dan kunt u deze in onze webshop bestellen.

Wilt u contact met ons?

Wij zijn bereikbaar op:

STS bestaat sinds 1995 en wij zijn een Nederlandse firma. Ingeschreven bij de KvK van Middelburg en onze huisbank is ING bank (en de ABNAMRO bank) te Goes.